Το κατάστημα

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης BENETOS PIRAEUS - Γεώργιος Κων. Μπενέτος με κοσμήματα όπως βραχιόλια σε υπέροχα σχέδια, ξεχωριστά κολιέ, δακτυλίδια και πολλά άλλα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία.

Κάθε κόσμημα που θα δείτε είναι ξεχωριστό και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, για κάθε ώρα και περίσταση. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας όπου θα βρείτε κοσμήματα για ξεχωριστές εμφανίσεις. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει, φορέστε το ή κάντε το δώρο σε αυτούς / αυτές που αγαπάτε.  

Η συλλογή μας ανανεώνεται συνεχώς σε όλες τις κατηγορίες κοσμημάτων καθώς και με νέες προτάσεις σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δημιουργίες μας, να κάνετε τις αγορές σας online με ασφάλεια και να επιλέξετε τα δώρα σας γρήγορα και εύκολα, από όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε. Το κόσμημα έρχεται τώρα δίπλα σας και σας προτείνουμε τον πιο σύγχρονο τρόπο διεξαγωγής αγορών από το σπίτι σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κοσμήματα αρίστης ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! Τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο και την αισθητική σας, απλά μόνο με ένα κλικ στη σελίδα μας!

Και φυσικά μπορείτε να επισκευτείτε το κατάστημά μας στον Πειραιά, Μπουμπουλίνας 8.

Design By Define Solutions Ltd